Портрет? Или може би пейзаж!

В този пост ще споделя кадри от една дълго планирана, поради трудността на реализацията си  фотосесия. Заснета е на трудно достъпно, но невероятно красиво място, което се намира на един час ходене пеша от едно малко селце високо в планината. Локацията е Централни Родопи,  Добростански рид – място, на което съм бил и преди. Идеята за настоящата фотосесия се роди още с първото ми посещение на тази живописна местност, но целта ми тогава беше пейзаж, а на мястото на красивия модел Мариела Зипова, беше колега със статив и камера. Въпреки, че моделът е облечен с булчинска рокля, това не е свaтбена фотосесия, но  съм „отворен“  за всякакви идеи и нови предложения от младоженци, които искат да разчупят класическия стил сватбена фотография, да запечатат един друг вид ем0ция, отвъд  рамките на обичайното.


svatben-fotograf-plovdiv profesionalen-fotograf-plovdiv pejzaj-portret-fotosesiq fotosesiq-fotograf-plovdiv fotosesiq-dobrostan-fotograf-plovdiv svatba-fotograf-plovdiv


Като фотограф се опитвам да реализирам различни сюжети, затова целта ми тук беше да опитам да направя постановка, която да се вмества в категориите портрет и пейзаж в сезон, който е много подходящ и за двете. Есента със своята колоритност и красота е изключително благоприятна за всякакъв тип снимки, пейзажи, фотосесии и портрети. Искам да изкажа благодарност на всички, които участваха в проекта и най-много на модела, който беше поставен на изпитание от лошото настроение на майката природа, при много силен вятър и в студено време.

Модел-Мариела Зипова

Грим-  Красимира Петкова

Асистенция и планинска подкрепа- онлайн магазин за туристическа екипировка

Видео-Подготовка тук  Оператор Кирил Бекяров.

Фотограф Иван Георгиев

Пловдив